Service Saxlift JA3000S

Service Saxlift JA3000S

Jema Autolifte kan levere en service saxlift (Model nr. JA3000S) til din carport, garage, klargøringsværksted eller dit autoværksted for kun kr. 14.998,- + moms, så du nemt og hurtigt kan skifte dæk, polere bilen eller lave mindre reparationer. JA3000S kan nemt og hurtigt løfte op til 100cm så hjul og det meste af undervognen er fri til det arbejde der skal udføres.

Oftest stillede spørgsmål

Er der sikkerhedslåse på saxliften?

Ja, der er en sikkerhedslås under hver platform der
automatisk går i indgreb når liften hæves og derved sikre
en sikker arbejdslift.

Sikkerhedslåse

Er saxliften stabil nok?

Autoliften JA3000S er yderst stabil da den står på sine bundplader -> Selvfølgelig skal underlaget være så plant som overhovedet muligt. Autoliften tager op til 3000kg og tager de fleste standard biler uden problemer.

JA3000S er en stabil autolift

Hvordan løfter man bilen på autoliften?

Man køre bilen hen over autoliften, og tager de medfølgende gummiklodser og ligger dem på platformene, så de ligger under bilens løftepunkter. Så løfter man bilen op så hjulene løfter sig fra jorden og tjekker herefter om bilen står korrekt på gummiklodserne. Hvis du skal løfte biler der skal løftes på rammen såsom 4WD biler så skal du tjekke om klodserne sidder korrekt på rammen af bilen.

Sådan løfter man bilen

Følger der mobilkit med til saxliften, og kan den virkelig flyttes?

Ja der følger mobilkit med til saxliften. Saxliften kan nemt og hurtigt gøres flytbar. Man monterer hjul i den ene ende og så montere man et løftenæb, herefter kan man bruge løftestangen og dermed flytte saxliften rundt.

Mobilkit med hjul
Praktisk løftenæb

Er det en 220V eller 400V motor?

Det er en 220V autolift, så den monteres/tilsluttes meget nemt i stikkontakten.

Hvordan flytter man kontrolboksen med saxliften?

Når man har monteret hjulene på saxliften man kontrolboksen ovenpå saxliften og herefter kan saxliften og kontrolboksen flyttes rundt alt efter behag.

Brugervenlig kontrolboks

Hvad er max arbejdshøjden saxliften går op i?

Saxliften JA3000S løfter maks. 90cm-100cm, så en super arbejdshøjde til dæk arbejde og andet service arbejde.

Arbejdshøjde

Er saxliften nem at samle/montere?

Det er klart der er lidt ting der skal monteres, men der følger en manual med til autoliften, ELLER man kan få Jema Autolifte til at montere og samle liften. Det er altid vigtigt at være omhyggelig når man samler en lift første gang, både pga. af autoliften virker bedre når den er samlet og justeret korrekt, men også for at liften er sikker at arbejde med/på.

Hvis man vælger at samle liften selv, så ankommer autoliften på en palle og med kontrolboksen i en trækasse placeret oven på saxliften.

Pak nu liften ud og stil kontrolboksen ved siden af, man kan med fordel pakke alle skruer og bolte ud og lægge dem så man har 100% overblik over hvad der skal samles og monteres.

Monter hydraulikslangerne som vist i manualen, det er yderst vigtigt når slangerne monteres at de er tætte og ikke efterfølgende vil give oliespild, herefter er det tid til at montere luftslangen der skal sørge for at sikkerhedslåsene udløses når ”DOWN” Knappen trykkes ind.

Nu er det tid til at hælde 10L hydraulikolie i tanken på motoren. Når 220V stikket er monteret på ledningen til stikkontakten og liften afprøves er det vigtigt liften ikke køres i top før top stoppet er justeret, da forkert justering kan forårsage at top stoppet går i stykker!

Hvor meget olie skal der fyldes på og hvilken type?

Der skal fyldes hydraulisk olie ISO32 på, og den bruger 10L.

Hydraulisk olie ISO 32

Kan man ændre sænke hastigheden?

Det kan man godt, men det anbefales at den går i et jævnt tempo ned, afhængigt af vægten på bilen du har på autoliften, da for hurtig sænkning kan være yderst farlig.

Brugsvideo

Jema Autolifte prøver så vidt muligt altid at lave en brugsvideo til hver af vores lifte så du som forbruger kan se liften i funktion og hvordan den bedst og mest sikkert kan bruges, se nedenfor et link til vores youtube video af denne service saxlift JA3000S

Jema Autolifte brugervideo: https://youtu.be/4U8EWGn4TUM

Nu er det bare at komme i gang med at bruge saxliften, men husk at passe på dig selv og sørg for sikkerheden altid overholdes!

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål end dem vi har besvaret her på siden, så lad os endelig høre fra dig. Ring til os på tlf. 48180300, eller send en e-mail til info@jemaautolifte.dk.