Donkraft JA2000J-AIR

Donkraft JA2000J-AIR

Jema Autolifte kan levere vores 2 Tons Saxe donkraft til vores 4 Søjlet autolifte. Saxe donkraft en JA2000J-AIR passer til vores to 4 Søjlet autolifte JA4000F og JA5500F. JA2000JAIR har automatisk sikkerhedslåsesystem dvs. sikkerhedslåsene udløses automatisk, når saxe donkraften hæves. Saxe donkraften (Model nr. JA2000J-AIR) er den perfekte donkraft til dit autoværksted og donkraften har justerbar løfteplatforme så donkraften har sikker kontakt til køretøjets løftepunkter. Saxe donkraften har en yderst fornuftig pris på kun kr. 5.998,- + moms. Saxe donkraften har en løfte kapacitet på 2000 kg. Og kan nemt og hurtigt løfte op til maks. højden så du som bruger kan arbejde med bilen og hjulene fri af kørebanerne på liften.

Oftest stillede spørgsmål

Er der sikkerhedslåse på donkraften?

Ja, der er sikkerhedslås der automatisk går i indgreb
når donkraften løftes. Sikkerhedslåsen udløses via
et håndtag på donkraften.

Sikkerhedslås

Hvordan er donkraften monteret på 4-søjlet autolift?

Donkraften er monteret således at hjulene på donkraften ”kører” i renden på liften, så donkraften kan flyttes/skubbers i længde retningen af den 4-søjlede autolift.
Donkraften skal have tilført trykluft for at kunne løfte køretøjet, eftersom donkraften er med en hydraulisk luftpumpe.
Når donkraften skal monteres er det ekstremt vigtigt at tjekke og sørge for at donkraften er efterspændt så hjul mv. sidder forsvarligt på donkraften (Alle informationer fremgår af vores manual). Donkraften kan løfte op til 2000kg og tager de fleste standard biler inkl. varevogne.

Montering af Donkraft JA2000J-AIR

Hvordan løfter man bilen på donkraften?

Man kører bilen op på den 4-søjlede autolift, herefter løfter man bilen på den 4 Søjlet autolift ind til det er muligt at komme ind under bilen. (Husk at liften skal stå i sikkerhedslås før man går ind under bilen). Træk nu donkraften ind under bilen og placere løfte platformene på donkraften under bilens løfte punkter.
Når du som bruger er sikker på at donkraften er placeret korrekt kan du nu trykke på pedal/knappen og donkraften begynder at løfte bilen, som skrevet før vil donkraften automatisk gå i sikkerhedslås, så derfor kan du som bruger roligt løfte bilen indtil den ønsket højde er nået.

Løfteplatform
Løfteplatforme på Donkraft JA2000J-AIR

Er saxe donkaften nem at samle/montere?

Ja der er ikke meget arbejde i at samle donkaften -> Den skal pakkes ud og plastikken og placeres på den 4 søjlet autolift, når den er placeret skal donkaften efterspændes da der kan være skruer, bolte eller andet der har løsnet sig under transporten.
Når alt er efterspændt, så skal der monteres en trykluftslange til donkraften -> Man kan med fordel tilkøbe et monteringskit til donkraften alle dele der skal bruges til donkaften er med -> også så luftslangen kan hænges op under autoliften.

Det er yderst vigtigt at hydraulikslangen er tæt og ikke efterfølgende vil give oliespild!

Kan man ændre sænke hastigheden?

Nej sænke hastigheden kan IKKE justeres

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål end dem vi har besvaret her på siden, så lad os endelig høre fra dig. Ring til os på tlf. 48180300, eller send en e-mail til info@jemaautolifte.dk.