Om os

Autolifte.dk er en service fra Jema Autolifte A/S.

Jema Autolifte A/S er en familieejet virksomhed der startede op i August 2007 af familien Petersen. Jema Autolifte har på rekord tid udviklet virksomheden fra at være en mindre virksomhed, til i dag at eksporterer dagligt til vores distributører i 13 lande rundt omkring i verden.

Alle autolifte er designet, tegnet og udviklet af Jema Autolifte, og for at kunne udvikle innovative kvalitets produkter til vores kunder i Danmark og resten af verden, bliver der på ugentlig basis udviklet og videreudviklet på allerede eksisterende og nye produkter.

Eftersom alle vores autolifte bliver solgt i flere lande har det været vigtigt for Jema Autolifte at sørge for certificeringen har været den bedst mulige på markedet, derfor bliver hoveddelen af vores produkter CE certificeret i samarbejde med TÜV Rheinland i Tyskland.

Jema Autolifte har fra 2017 startet samarbejde med flere store og velrenommerede producenter i Tyskland, Italien, Spanien mv. for at kunne tilbyde Europæiske produceret autolifte, dæk og afbalanceringsapparater til både private og autoværksteder.

Dette tiltag gør, at Jema Autolifte kan levere alt fra den helt billige autolift til de lidt dyre autolifte. Vi har 2-søjede autolifte, 4-søjlede autolifte og saxlifte, og uanset hvilket produkt man som kunde vælger, er det yderst vigtigt for Jema Autolifte at vi levere det bedst mulige produkt til prisen så vores kunder får den bedst mulige oplevelse med deres Jema Autolifte produkt!

Jema Autolifte har ved siden af salg af autolifte også en større landsdækkende service afdeling, hvor vi monterer og servicere ikke bare Jema Autoliftes produkter, men også andre mærker på markedet og igen selvfølgelig til yderst fornuftige priser hvilket er hele grundlaget for vores forretningskoncept og slogan ”We are here to surprise”.

Jema Autolifte har selvfølgelig reservedele på lager til vores autolifte, men vi kan også levere reservedele til de andre mærker på markedet, så hvis du som kunde ønsker at få serviceret dine autolifte til Danmarks billigste priser, så er Jema Autolifte kun et opkald væk!

Du er altid velkommen til at kontakte en af Jema Autoliftes medarbejdere for at få et uforpligtende tilbud på autolifte eller service af alle mærker autolifte på dit værksted. Vi sælger lifte og udstyr til professionelle såvel som private.

 

Direktør Kasper Petersen

Med venlig hilsen

Kasper Petersen
Administrerende direktør
Jema Autolifte A/S

Gå til Jema Autoliftes website

Jema Autolifte A/S logo