Service Saxlift JA2.8Mini

Service Saxlift JA2800S

Jema Autolifte kan levere en service saxlift (Model nr.JA2.8Mini) til din carport eller garage for kun kr. 11.998,- + moms (14.997,50 kr. inkl. moms), så den private bruger nemt og hurtigt kan få skiftet fra sommer til vinter eller vinter til sommerhjul, uden at skulle bestille og betale for denne service til et værksted eller dækcenter.

Oftest stillede spørgsmål

Er den med låsesystem på armene?

Ja, dette er dog ikke et lovkrav på sådan en model, men det er noget Jema Autolifte ønsker at have på denne type, som en ekstra sikkerhed for dig som forbruger.

Låsesystem på armene

Er den stabil nok?

Den er meget stabil & sikker at bruge, men der er klart underlaget skal være plant. Autoliften tager op til 2800kg og tager de fleste standard biler uden problemer.

Saxlift JA2800S er stabil

Følger der forskellige højde adapter/Platforme med?

Der følger 2 stk forskellige højde adapter med, som er beklædt med gummi på oversiden, og der kan tilkøbes højdeadaptere der er 8 cm høje hvis du skal løfter biler der skal løftes på rammen såsom 4WD biler.

Højde adaptor med gummipuder
Gummipuder på arme

Følger der mobil kit med til liften, kan den virkelig flyttes?

Ja, liften kan nemt og hurtigt gøres flytbar, liften har hele tiden hjul i den ene ende og så montere man et løftenæb og herefter kan man bruge løftestangen og derefter flytte liften rundt. Mobil kittet til liften følger med i prisen.

Mobilkit med hjul
Autolift løftenæb

Er det en 220V ell. 400V motor?

Det er en 220V lift, så den monteres/tilsluttes meget nemt i stikkontakt.

Er motorstativet nemt at flytte?

Ja, motorstativet flyttes nemt med liften rundt, da der er monteret hjul på stativet er det nemt at rykke rundt på.

Motorstativ

Hvad er max arbejdshøjden liften går op i?

Afhængigt af hvilken type gummipude adapter du bruger, så går liften fra 110cm-120cm i max højde, så en super arbejdshøjde til dæk arbejde og andet service arbejde.

Arbejdshøjde JA2800S

Er liften nem at samle/montere?

Ja, det vigtigste er man gør det ordentligt dvs. justere sikkerhedslåsekablet ordentligt og eventuelt smør liften inden den tages i brug, så du som forbruger får den bedst mulige start med liften. Det er meget få dele der skal samles/sættes på. Liften skal have monteret motoren på stativet med de medfølgende bolte, efter skal hydraulikslangen fra motoren ned til stemplet monteres og hydraulikslangen imellem stemplerne skal også monteres. Det er yderst vigtigt at når slangerne monteres de er tætte og ikke efterfølgende vil give oliespild. Så er det tid til at montere sikkerhedslåsehåndtaget og kablet, der ligger skruer med i pakken så håndtaget kan monteres på stativet og så ligger der et sikkerhedslåsekabel i pakken der skal monteres på håndtaget og selvfølgelig nede på sikkerhedslåsen på liften. Til sidst skal der påfyldes hydraulikolie, og når hydraulikolien er påfyldt lufter motoren sig selv ud.

Hvor meget olie skal der fyldes på & hvilken type?

Der skal fyldes hydraulisk olie ISO32 på, og den bruger 10L.

Hydraulisk olie til JA2800S

Er der sikkerheds stop på liften?

Der er sikkerheds stop på liften, og husk den skal altid stå
i sikkerhedsstoppet når der arbejdes på liften, og det udløses nemt ved at holde håndtaget inde og tryk på down knappen.

Sikkerhedsstop

Kan man ændre sænkehastigheden?

Det kan man godt, men det anbefales at den går i et jævnt tempo ned, afhængigt af vægten på bilen du har på liften.

Brugsvideo

Jema Autolifte prøver så vidt muligt altid at lave en brugsvideo til hver af vores liften så du som forbruger kan se liften i funktion og hvordan den bedst og mest sikker kan bruges, se nedenfor et link til vores youtube video af denne service saxlift JA2.8Mini

Jema Autolifte brugervideo: https://youtu.be/FM97sTkhxmg

Nu er det bare at komme i gang med at bruge liften, men husk at passe på dig selv og sørg for sikkerheden altid overholdes!

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål end dem vi har besvaret her på siden, så lad os endelig høre fra dig. Ring til os på tlf. 48180300, eller send en e-mail til info@jemaautolifte.dk.