Saxlift JA6000S (Gulvmontering)

Saxlift JA6000S (Gulvmontering)

Jema Autolifte kan levere en gulvmonteret saxlift (Model nr. JA6000S) til din garage, klargøringsværksted eller dit autoværksted for kun kr. 27.998,- + moms, så du nemt og hurtigt kan skifte dæk, polere bilen eller lave reparationer. JA6000S er en gulvmonteret saxlift der løfter op i fuld højde 1850mm.

Oftest stillede spørgsmål

Er der sikkerhedslåse på saxliften?

Ja og nej, sikkerhedssystemet på vores Sakselift JA6000S, er designet med et to strenge hydrauliksystem, hvilket vil sige at liften ”låser” i det hydrauliske system, når der er vægt på liften, hvilket sikre en sikker arbejdslift.

Sikkerhedslås på Saxlift JA6000S (Gulvmontering)

Er saxliften stabil nok?

Autoliften JA6000S er yderst stabil da den står på sine bundplader og er monteret med ekspansionsbolte.
Selvfølgelig skal underlaget være plant. Autoliften tager op til 3800kg og tager de fleste standardbiler uden problemer.

Stabil Saxlift JA6000S

Hvordan løfter man bilen på autoliften?

Man kører bilen hen over autoliften, og tager de medfølgende gummiklodser og ligger dem på platformene, så de ligger under bilens løftepunkter. Så løfter man bilen op så hjulene løfter sig fra jorden og tjekker herefter om bilen står korrekt på gummiklodserne. Hvis du skal løfte biler der skal løftes på rammen såsom 4WD biler så skal du tjekke om klodserne sidder korrekt på rammen af bilen.

Sådan løfter Saxlift JA6000S

Er det en 220V ell. 400V motor?

Det er en 220V autolift, så den monteres/tilsluttes meget nemt i stikkontakten.

Hvordan fungere kontrolboksen?

Når liften er monteret, kalibreret og køretøjet er placeret oven på platformene, trykker du på ”UP” knappen og HUSK at tjekke at gummiklodserne er placeret korrekt på bilens løftepunkter.

Når bilen har nået den ønskede højde, kan brugeren gå i gang med arbejdet på bilen, eftersom liften automatisk går i sikkerhedslås. Når saxliften skal sænkes igen, trykkes ”DOWN” knappen og liften løfter i få sekunder for at frigive sikkerhedslåsene, derefter sænker den.

Brugervenlig og solid kontrolboks på Saxlift JA6000S

Hvad er max arbejdshøjden saxliften går op i?

Saxliften JA6000S løfter maks. 1850mm, så derfor kan autoliften benyttes til alt arbejde der ønskes.

Arbejdshøjde

Er saxliften nem at samle/montere?

Der er en del arbejde i at samle saxliften JA6000S, men der følger en manual med til autoliften, ELLER man kan få Jema Autolifte til at montere og samle liften. Det er altid vigtigt at være omhyggelig når man samler en lift første gang, både pga. af autoliften virker bedre når den er samlet og justeret korrekt, men også for at liften er sikker at arbejde med/på.
Hvis man vælger at samle liften selv, så ankommer autoliften på en palle og med kontrolboksen i en trækasse placeret oven på saxliften.
Pak nu liften ud og stil kontrolboksen ved siden af, man kan med fordel pakke alle skruer og bolte ud og lægge dem så man har 100% overblik over hvad der skal samles og monteres.
Det er vigtigt at følge manualen ift. Montering så man samler/montere saxliften efter forskrifterne.
Når ekspansionsboltene monteres er det ekstrem vigtigt at de er ordentligt spændt og efterspændes ift. Forskrifterne i manualen – Når man monterer hydraulikslangerne som vist i manualen, er det yderst vigtigt at når slangerne monteres at de er tætte og ikke efterfølgende vil give oliespild, herefter er det tid til at montere luftslangen der skal sørge for at sikkerhedslåsene udløses når ”DOWN” Knappen trykkes ind. Der medfølger hydraulikslange beskyttelsesplader der også skal monteres i gulvet, dette sikre at hydraulikslangerne altid er beskyttet. Nu er det tid til at hælde 10L hydraulikolie på tanken ved motoren. Når 220V stikket er monteret på ledningen til stikkontakten og liften afprøves er det vigtigt liften ikke køres i top før top stoppet er justeret, da forkert justering kan forårsage at top stoppet går i stykker!

Hvor meget olie skal der fyldes på & hvilken type?

Der skal fyldes hydraulisk olie ISO32 på, og den bruger 10L.

Hydraulisk olie til Saxlift JA6000S

Kan man ændre sænke hastigheden?

Det kan man godt, men det anbefales at den går i et jævnt tempo ned, afhængigt af vægten på bilen du har på autoliften, da for hurtig sænke hastighed kan være yderst farlig.

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål end dem vi har besvaret her på siden, så lad os endelig høre fra dig. Ring til os på tlf. 48180300, eller send en e-mail til info@jemaautolifte.dk.