4-Søjlet Autolift JA4000F

4-Søjlet Autolift JA4000F

Jema Autolifte kan levere vores 4 tons 4-søjlede autolift. Den 4-søjlede autolift JA4000F har automatisk sikkerhedslåsesystem dvs. sikkerhedslåsene udløses automatisk, når liften hæves eller skal sænkes, via knapperne på kontrolboksen. Den 4-søjlede autolift (Model nr. JA4000F) er den perfekte autolift til dit autoværksted og til liften kan der selvfølgelig tilkøbes en donkraft. Den 4-søjlede autolift JA4000F har en yderst fornuftig pris på kun kr. 29.998,- + moms. Den 4-søjlede autolift har en løfte kapacitet på 4000 kg. Og kan nemt og hurtigt løfte op til 185cm så du som bruger kan arbejde med bilen og få den op i en ordentlig arbejdshøjde.

Oftest stillede spørgsmål

Er der sikkerhedslåse på den 4-søjlede autolift?

Ja, der er sikkerhedslåse i alle fire søjler, der automatisk
går i indgreb når liften hæves og derved sikre en sikker
arbejdslift.

Sikkerhedslås

Er den 4-søjlede autolift stabil?

Autoliften er som skrevet før den perfekte lift til autoværkstedet der har brugt for en god og pålidelig 4 Søjlet autolift. Liften er yderst stabil efter som den står godt på de 4 søjler og derfor er presset på liften i alle 4 hjørner.
Man kan tilkøbe en af vores donkrafte der passer til liften, hvilket er JA1600J-AIR eller JA2000J-AIR. Når liften skal monteres fast er det ekstremt vigtigt at gulvet er i orden da det er hele grundlaget for at liften efterfølgende vil være forsvarlig at benytte (Alle informationer fremgår af vores manual). Autoliften tager op til 4000kg og tager de fleste standard biler inkl. varevogne.

Gulvmontering

Hvordan løfter man bilen på autoliften?

Man kører bilen op på liften og trækker
håndbremsen så bilen ikke kan rulle af liften
igen. Herefter trykker brugeren på ”UP” knappen og liften
begynder at løfte, når den ønskede højde er nået trykker
brugeren på ”DOWN 1” knappen og liften vil sænke til de
først kommende sikkerhedslåse.

Sådan løfter man autoliften
Kontrolboks
Hvis der er tilkøbt en donkraft, er det nu muligt at placere donkraften under bilen og løfte bilen op fra kørebanerne. Hvis det er en JA2000J-AIR eller JA1600J-AIR skal donkraften have tilført trykluft og donkraften betjenes på donkraft pumpen!

Donkraften kan trækkes i længde retningen af liften da der er hjul på donkraften. Når bilens hjul er løftet fra kørebanerne er det muligt at afmontere hjulene og fortage det arbejde der ønskes. En JA4000F er også en ideel lift til plade arbejde.

Betjening af donkraft
Donkraft

Kan bilen køre af liften når liften er hævet?

Nej, når liften hæves vipper opkørselsramperne ned så der er stop i begge ender af liften.

Det er vigtigt IKKE at går ind under autoliften før liften er sænket ned i sikkerhedsstoppet, Den 4 Søjlet autolift, går automatisk i lås når liften køres op, men liften skal alligevel sænkes ned så den står i sikkerhedslåsen. Det er vigtigt at brugeren engang i mellem tjekker de forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre at liften ALTID er forsvarlig og sikker at bruge!

Liften har sikkerhedsstop
Sikkerhedsstop på liften

Er det en 220V eller 400V motor?

Det er en 400V autolift, så der skal monteres ”kraftstik” på ledningen der kommer ud af kontrolboksen herefter tilsluttes den meget nemt i stikkontakten.

Hvordan fungerer kontrolboksen på liften?

På liften er der en kontrolboks med 4 manøvre knapper ”UP” – ”SAFETY LOCK” – ”DOWN 1” og ”DOWN 2” Når brugeren
skal løfte bilen, trykkes ”UP” knappen og autoliften begynder at løfte -> Som skrevet før går sikkerhedslåsene automatisk i indgreb, når den ønskede højde er nået, trykker brugeren på
”SAFTY LOCK” knappen og liften vil sænke sig til de først kommende sikkerhedslåse.
Når brugeren ønsker at sænke liften trykker brugeren på ”DOWN 1” knappen, herefter vil liften løfte i 1-2 sek. Og herefter udløses sikkerhedslåsene automatisk og begynder herefter at sænke. Når liften er cirka 20 cm fra jorden, vil liften stoppe automatisk, herefter skal brugeren trykke på ”DOWN 2” knappen og en ”BUZZER” lyd vil starte for at advare andre der kan være rundt om autoliften, at du som bruger er i gang med at sænke til bund position og derfor skal holde sig væk fra liften.
Hvis brugeren kun ønsker at liften skal til et lavere niveau, så stopper brugeren med at trykke på ”DOWN 1” knappen når den ønskede højde er nået og trykker herefter på ”SAFETY LOCK” knappen indtil lifts er sikkert placeret i de først kommende sikkerhedslåse. (”DOWN 2” knappen er KUN til at sænke liften de sidste 20cm).

Kontrolboks

Hvad er max arbejdshøjden på den 4-søjlede autolift JA4000F?

Den 4-søjlede autolift JA4000F har en maks. løftehøjde på 185cm, så en super arbejdshøjde til alt slags arbejde!

Arbejdshøjde på autolift

Er den 4-søjlede autolift JA4000F nem at samle/montere ?

Der er rigtig mange ting der skal samles og justeres på de store 4-søjlede autolifte, og kørebanerne vejer en del, men der følger en manual med til autoliften der vejleder omkring montering mv., ELLER man kan få Jema Autolifte til at montere og samle liften. Det er altid vigtigt at være omhyggelig når man samler en lift første gang, både pga. af autoliften virker bedre når den er samlet og justeret korrekt, men også for at liften er sikker at arbejde med/på. Hvis man vælger at samle den 4-søjlede autolift selv, så ankommer autoliften i et transport bur med hydraulikolie (Hvis det er tilkøbt) oven på.

Pak nu liften ud, man kan med fordel pakke alle skruer og bolte ud og lægge dem så man har 100% overblik over hvad der skal samles og monteres. (NB. Husk gulvtykkelsen er ekstrem vigtig da dette er hele grundlaget for liften i sidste ende kommer til at stå ordentligt og sikker)

Det er yderst vigtigt når slangerne monteres at de er tætte og ikke efterfølgende vil give oliespild!
Når alt er monteret og liften er efterspændt er det tid til at hælde 10L hydraulikolie på tanken ved motoren. Når 400V stikket er monteret på ledningen og videre til stikkontakten og liften afprøves er det vigtigt liften ikke køres i top før top og bund stop er justeret, da forkert justering kan forårsage at de går i stykker! Liften skal ALDRIG afprøves med bil på!

Pak nu liften ud, man kan med fordel pakke alle skruer og bolte ud og lægge dem så man har 100% overblik over hvad der skal samles og monteres. (NB. Husk gulvtykkelsen er ekstrem vigtig da dette er hele grundlaget for liften i sidste ende kommer til at stå ordentligt og sikker)

Det er yderst vigtigt når slangerne monteres at de er tætte og ikke efterfølgende vil give oliespild!.
Når alt er monteret og liften er efterspændt er det tid til at hælde 10L hydraulikolie på tanken ved motoren. Når 220V stikket er monteret på ledningen og videre til stikkontakten og liften afprøves er det vigtigt liften ikke køres i top før top og bund stop er justeret, da forkert justering kan forårsage at de går i stykker! Liften skal ALDRIG afprøves med bil på!

Hvor meget olie skal der fyldes på & hvilken type?

Der skal fyldes hydraulisk olie ISO32 på, og den bruger 10L.

AW Hydraulic Oil ISO 32

Kan man ændre sænke hastigheden?

Det kan man godt, men det anbefales at den går i et jævnt tempo ned, afhængigt af vægten på bilen du har på autoliften, da for hurtig sænke hastighed kan være yderst farlig.

Brugsvideo

Jema Autolifte prøver så vidt muligt altid at lave en brugsvideo til hver af vores lifte så du som forbruger kan se liften i funktion og hvordan den bedst og mest sikker kan bruges, se nedenfor et link til vores youtube video af denne service 4 Søjlet autolift JA4000F

Jema Autolifte brugervideo 1: https://youtu.be/KRIqG88L4jU

Når den 4 Søjlet autolift JA4000F er monteret og afprøvet (Uden bil) er det bare at komme i gang med at bruge den 4 Søjlet autolift, men husk at passe på dig selv og sørg for sikkerheden altid overholdes!

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål end dem vi har besvaret her på siden, så lad os endelig høre fra dig. Ring til os på tlf. 48180300, eller send en e-mail til info@jemaautolifte.dk.