Saxlift JA6001S (Nedsænkning)

Saxlift JA6001S (Nedsænkning)

Jema Autolifte kan levere en nedsænknings saxlift (Model nr. JA6001S) til din garage, klargøringsværksted eller dit autoværksted for kun kr. 27.998,- + moms, så du nemt og hurtigt kan skifte dæk, polere bilen eller lave reparationer. JA6001S er til nedsænkning i gulvet, saxliften løfter op i fuld højde 1840mm.

Oftest stillede spørgsmål

Er der sikkerhedslåse på saxliften?

Ja og nej, sikkerhedssystemet på vores Sakselift JA6001S, er designet med et to strenge hydrauliksystem, hvilket vil sige at liften ”låser” i det hydrauliske system, når der er vægt på liften, hvilket sikre en sikker arbejdslift.

Sikkerhedslås

Er saxliften stabil nok?

Autoliften JA6001S er yderst stabil da den står på sine bundplader og er monteret med ekspansionsbolte -> Selvfølgelig skal underlaget I ”hullet” være plant. Autoliften tager op til 3800kg og tager de fleste standardbiler uden problemer.

Stabil monteret

Hvordan løfter man bilen på autoliften?

Man kører bilen hen over autoliften, og tager de medfølgende gummiklodser og ligger dem på platformene, så de ligger under bilens løftepunkter. Så løfter man bilen op så hjulene løfter sig fra jorden og tjekker herefter om bilen står korrekt på gummiklodserne. Hvis du skal løfte biler der skal løftes på rammen såsom 4WD biler så skal du tjekke om klodserne sidder korrekt på rammen af bilen.

Bil løftes på gummiklodser

Hvorfor skal liften nedsænkes?

Saxliften JA6001S er til nedsænkning for at få et pænere/renere ”look” på værkstedet og samtidig er det også pladsbesparende. Alle hydraulikslanger er også under gulvet, så derfor vil der ingen forhindringer være på gulvet rundt om liften.

JA60001S er en nedsænket autolift

Er det en 220V eller 400V motor?

Det er en 220V autolift, så den monteres/tilsluttes
meget nemt i stikkontakten.

Hvordan fungere kontrolboksen?

Når liften er monteret, kalibreret, og køretøjet er placeret oven på platformene, trykker du på ”UP” knappen og HUSK at tjekke at gummiklodserne er placeret korrekt på bilens løftepunkter. Når bilen har nået den ønskede højde, kan brugeren gå i gang med arbejdet på bilen, eftersom liften automatisk går i sikkerhedslås.

Når saxliften skal sænkes igen, trykkes ”DOWN” knappen og liften løfter i få sekunder for at frigive sikkerhedslåsene, og begynder derefter at sænke.

Solid kontrolboks

Hvad er max arbejdshøjden saxliften går op i?

Saxliften JA6001S løfter maks. 1840mm, så derfor kan autoliften benyttes til alt arbejde der ønskes.

Arbejdshøjde

Er saxliften nem at samle/montere?

Der er en del forberedelses tid til arbejdet ift. At lave hullerne til liften, samtidig er der arbejdet i at samle saxliften JA6001S, men der følger en manual med til autoliften, ELLER man kan få Jema Autolifte til at montere og samle liften. Det er altid vigtigt at være omhyggelig når man samler en lift første gang, både pga. af autoliften virker bedre når den er samlet og justeret korrekt, men også for at liften er sikker at arbejde med/på.
Hvis man vælger at samle liften selv, så ankommer autoliften på en palle, med kontrolboksen i en trækasse placeret oven på saxliften.
Pak nu liften ud og stil kontrolboksen ved siden af, man kan med fordel pakke alle skruer og bolte ud og lægge dem så man har 100% overblik over hvad der skal samles og monteres.
Det er vigtigt at følge manualen ift. Montering så man samler/monterer saxliften efter forskrifterne.
Når ekspansionsboltene monteres er det ekstrem vigtigt at de er ordentlig spændt og efterspændes ift. Forskrifterne i manualen – Træk hydraulikslangerne igennem rørene i gulvet som vist i manualen, rørene i gulvet skal som minimum være Ø10, samtidig er det yderst vigtigt at når slangerne monteres at de er tætte og ikke efterfølgende vil give oliespild, herefter er det tid til at montere luftslangen der sørge for at sikkerhedslåsene udløses når ”DOWN” knappen trykkes. Der medfølger beskyttelsesplader der også skal monteres i gulvet, dette sikrer at hydraulikslangerne altid er beskyttet. Nu er det tid til at hælde 15L hydraulikolie på tanken ved motoren. Når 220V stikket er monteret på ledningen til stikkontakten og liften afprøves er det vigtigt liften ikke køres i top før top stoppet er justeret, da forkert justering kan forårsage at top stoppet går i stykker!

Hvor meget olie skal der fyldes på & hvilken type?

Der skal fyldes hydraulisk olie ISO32 på, og den bruger 10L.

ISO 32 Hydraulisk olie

Kan man ændre sænke hastigheden?

Det kan man godt, men det anbefales at den går i et jævnt tempo ned, afhængigt af vægten på bilen du har på autoliften, da for hurtig sænke hastighed kan være yderst farlig.

Brugsvideo

Jema Autolifte prøver så vidt muligt altid at lave en brugsvideo til hver af vores liften så du som forbruger kan se liften i funktion og hvordan den bedst og mest sikker kan bruges, se nedenfor et link til vores youtube video af denne service saxlift JA6001S.

Jema Autolifte brugervideo: https://youtu.be/WEzBQtMQ6o0

Nu er det bare at komme i gang med at bruge liften, men husk at passe på dig selv og sørg for sikkerheden altid overholdes!

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål end dem vi har besvaret her på siden, så lad os endelig høre fra dig. Ring til os på tlf. 48180300, eller send en e-mail til info@jemaautolifte.dk.