4-Søjlet Autolift JA3500F

4-Søjlet Autolift JA3500F

Jema Autolifte kan levere vores 4 Søjlet autolift, der også kan bruges til parkeringslift -> Hvis den benyttes til parkeringslift behøver brugeren ikke at fæstne liften i gulvet, samtidig er det muligt at tilkøbe hjul til liften så den kan flyttes rundt efter behov. Den 4-søjlede autolift JA3500F har manuelle sikkerhedslåse dvs. de udløses via et håndtag ved siden af motoren når liften skal sænkes. Den 4-søjlede autolift (Model nr. JA3500F) er perfekt til din garage, opbevaring af biler eller det mindre autoværksted og kan købes for kun kr. 19.998,- + moms. Den 4-søjlede autolift har en løfte kapacitet på 3500 kg. Og kan nemt og hurtigt løfte op til 180cm så du som bruger kan arbejde med bilen og få den op i en ordentlig arbejdshøjde.

Oftest stillede spørgsmål

Er der sikkerhedslåse på den 4-søjlede autolift?

Ja, der er sikkerhedslåse i alle fire søjler, der automatisk går i indgreb når liften hæves og derved sikre en sikker arbejdslift.

Sikerhedslåse

Er den 4-søjlede autolift stabil?

Autoliften kan som skrevet før både bruges som en alm. autolift og som pakeringslift. Liften er yderst stabil efter som den står godt på de 4 søjler og derfor er presset på liften i alle 4 hjørner.
Hvis liften skal bruges som en 4 Søjlet autolift, kan man tilkøbe en af vores donkrafte der passer til liften, hvilket er JA1600J-OIL eller JA1600J-AIR. Når liften skal monteres fast er det ekstremt vigtigt at gulvet er i orden da det er hele grundlaget for at liften efterfølgende vil være forsvarlig at benytte (Alle informationer fremgår af vores manual). Autoliften tager op til 3500kg og tager de fleste standard biler inkl. varevogne. Hvis JA3500F benyttes som en parkeringslift, behøver brugeren ikke fæstne liften i gulvet og har muligheden for at tilkøbe et hjulkit så liften kan flyttes alt efter behov.

Gulvmontering
Stabil monteret i gulvet

Hvordan løfter man bilen på autoliften?

Man kører bilen op på liften og trækker håndbremsen så bilen ikke kan rulle af liften igen. Herefter trykker brugeren på ”UP” knappen og liften begynder at løfte, når den ønskede højde er nået trykker brugeren på ”DOWN 1” knappen og liften vil sænke til de først kommende sikkerhedslåse.

Sådan løftes bilen på autoliften
Sådan løftes bilen helt op på autoliften
Simpel kontrolboks
Hvis der er tilkøbt en donkraft, er det nu muligt at placere donkraften under bilen og løfte bilen op fra kørebanerne. Hvis det er en JA1600J-OIL betjenes donkraften på motoren til liften, dvs. der er en 2 vejs ventil, så når donkraften skal løfte drejes ventilen over i mod donkraft funktion. Hvis det er en JA1600J-AIR skal donkraften have tilført trykluft og donkraften betjenes på donkraft pumpen!.

Donkraften kan trækkes i længde retningen af liften da der er hjul på donkraften. Når bilens hjul er løftet fra kørebanerne er det muligt at afmontere hjulene og fortage det arbejde der ønskes. En JA3500F er også en ideel lift til plade arbejde.

Donkraft på JA3500F
Donkraft på JA3500F

Kan bilen køre af liften når liften er hævet?

Nej, når liften hæves vipper opkørselsramperne ned så der er stop i begge ender af liften.
Det er vigtigt IKKE at går ind under autoliften før liften er sænket ned i sikkerhedsstoppet. Den 4-søjlede autolift går automatisk i lås når liften køres op, men liften skal alligevel sænkes ned så den står i sikkerhedslåsen. Det er vigtigt at brugeren engang i mellem tjekker de forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre at liften ALTID er forsvarlig og sikker at bruge!

Sikkerhedsstop på autoliften
Sikkerhedsstop

Er det en 220V eller 400V motor?

Det er en 220V autolift, så den monteres/tilsluttes meget nemt i stikkontakten.

Hvordan fungerer kontrolboksen på liften?

På liften er der en kontrolboks med 3 knapper ”UP” – ”DOWN 1” og ”DOWN 2” Når brugeren skal løfte bilen, trykkes ”UP” knappen og autoliften begynder at løfte -> Som skrevet før går sikkerhedslåsene automatisk i ind greb, så når den ønskede højde er nået, trykker brugeren på ”DOWN 1” knappen og liften vil sænke sig til den først kommende sikkerhedslås. Når brugeren ønsker at sænke liften trykker brugeren på ”UP” knappen, så liften kan løfte sig fra sikkerhedslåsene herefter udløses sikkerhedslåsene manuelt på sikkerhedslåsehåndtaget og tryk herefter ”DOWN 1” nu vil liften begynde at sænke, når liften er cirka 20 cm fra jorden, vil den stoppe automatisk, herefter skal brugeren trykke på ”DOWN 2” knappen og en ”BUZZER” lyd vil starte for at advare andre der kan være rundt om autoliften, at du som bruger er i gang med at sænke til bund position og derfor skal holde sig væk fra liften. Hvis brugeren kun ønsker at liften skal til et lavere niveau, så stopper brugeren med at trykke på ”DOWN 1” knappen når den ønskede højde er nået og slipper sikkerhedslåsehåndtaget, herefter trykkes ”DOWN 1” igen og autoliften vil nu sænke indtil autoliften når de først kommende sikkerhedslåse. (”DOWN 2” knappen er KUN til at sænke liften de sidste 20cm)

Brugervenlig kontrolboks

Hvad er max arbejdshøjden på den 4-søjlede auto/parkeringslift JA3500F?

Den 4-søjlede autolift JA3500F har en maks. løftehøjde på 180cm, så en super arbejdshøjde til alt slags arbejde!

Maks arbejdshøjde

Er den 4-søjlede autolift JA3500F nem at samle/montere ?

Det er klart der er lidt ting der skal monteres, og kørebanerne vejer en del, men der følger en manual med til autoliften, ELLER man kan få Jema Autolifte til at montere og samle liften. Det er altid vigtigt at være omhyggelig når man samler en lift første gang, både pga. af autoliften virker bedre når den er samlet og justeret korrekt, men også for at liften er sikker at arbejde med/på. Hvis man vælger at samle den 4 Søjlet autolift selv, så ankommer autoliften i et transport bur med hydraulikolie (Hvis det er tilkøbt) oven på.

Pak nu liften ud, man kan med fordel pakke alle skruer og bolte ud og lægge dem så man har 100% overblik over hvad der skal samles og monteres. (NB. Husk gulvtykkelsen er ekstrem vigtig da dette er hele grundlaget for liften i sidste ende kommer til at stå ordentligt og sikker)

Det er yderst vigtigt når slangerne monteres at de er tætte og ikke efterfølgende vil give oliespild!.
Når alt er monteret og liften er efterspændt er det tid til at hælde 10L hydraulikolie på tanken ved motoren. Når 220V stikket er monteret på ledningen og videre til stikkontakten og liften afprøves er det vigtigt liften ikke køres i top før top og bund stop er justeret, da forkert justering kan forårsage at de går i stykker! Liften skal ALDRIG afprøves med bil på!

Hvor meget olie skal der fyldes på & hvilken type?

Der skal fyldes hydraulisk olie ISO32 på, og den bruger 10L.

Hydraulisk olie

Kan man ændre sænke hastigheden?

Det kan man godt, men det anbefales at den går i et jævnt tempo ned, afhængigt af vægten på bilen du har på autoliften, da for hurtig sænke hastighed kan være yderst farlig.

Brugsvideo

Jema Autolifte prøver så vidt muligt altid at lave en brugsvideo til hver af vores lifte så du som forbruger kan se liften i funktion og hvordan den bedst og mest sikker kan bruges, se nedenfor et link til vores youtube video af denne service 4 Søjlet auto-parkeringslift JA3500F

Jema Autolifte brugervideo 1: https://youtu.be/JHxG63uCF3A
Jema Autolifte brugervideo 2: https://youtu.be/EH98RgU9mlU

Når den 4-søjlede autolift JA3500F er monteret og afprøvet (Uden bil) er det bare at komme i gang med at bruge den 4 Søjlet autolift, men husk at passe på dig selv og sørg for sikkerheden altid overholdes!

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål end dem vi har besvaret her på siden, så lad os endelig høre fra dig. Ring til os på tlf. 48180300, eller send en e-mail til info@jemaautolifte.dk.