2-søjlet Autolift JA3500

2-søjlet autolift JA3500
Jema Autolifte kan levere en manuel 2 Søjlet autolift (Model nr. JA3500) til din garage, klargøringsværksted eller autoværkstedet for kun kr. 9.998,- + moms, så du nemt og hurtigt kan skifte dæk, polere bilen eller lave reparationer. JA3500 har en løfte kapacitet på 3500 kg. Og kan nemt og hurtigt løfte op til 190cm så du som bruger kan arbejde med bilen og få den op i en ordentlig arbejdshøjde.

Oftest stillede spørgsmål

Er der sikkerhedslåse på?

Ja, der er en sikkerhedslås i begge søjler, der automatisk går
i indgreb når liften hæves og derved sikrer en sikker
arbejdslift.

Sikkerhedslåse

Er den 2-søjlede autolift stabil?

Autoliften JA3500 er yderst stabil, når gulvet den bliver fæstnet i er i korrekt tykkelse og beton gulvet er stærkt. Det er ekstrem vigtigt at gulvet er i orden da det er hele grundlaget for at liften efterfølgende vil være forsvarlig at benytte (Alle informationer fremgår af vores manual). Autoliften tager op til 3500kg og tager de fleste standard biler uden problemer.

Gulvmontering

Hvordan løfter man bilen på autoliften?

Man kører bilen ind i mellem søjlerne og stiller bilen i frigear så bilen kan rulles frem og tilbage. Før armene ind under bilen, og placer armenes løfteplatforme under bilens
løftepunkter. Tryk på ”UP” knappen indtil liftens løfteplatforme rammer bilens løftepunkter, gå derefter rundt om bilen og tjek at ALLE 4 arme er placeret korrekt og
forsvarligt så bilen ikke kan falde ned fra løfteplatformene. Hvis du skal løfte biler der skal løftes på rammen såsom 4WD biler så skal du tjekke om løfteplatformene er placeret korrekt på rammen.

Autolift løfter

Kan armene flytte sig under løft af et køretøj?

Nej, der sidder arm lås på alle 4 arme på Jema Autoliftes 2-søjlede autolifte, der automatisk går i lås når liften løftes, dermed er armen låst og kan ikke bevæge sig væk under køretøjet. Det er vigtigt at brugeren engang i mellem tjekker de forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre at liften ALTID er forsvarlig og sikker at bruge!

Arm låse til sikkerhed

Er det en 220V eller 400V motor?

Det er en 220V autolift, så den monteres/tilsluttes
meget nemt i stikkontakten.

Hvordan fungere kontrolboksen?

På liften er der en kontrolboks med en ”UP” knap man bruger til at løfte liften -> Som skrevet før går sikkerhedslåsene automatisk i indgreb på vej op, når den ønskede højde er nået, sænker man liften ned så den sætter sig i sikkerhedslåsen. Når brugeren ønsker at sænke liften trækker man i wiren der sidder på hver slæde i hver søjle og herefter går man tilbage til kontrolboksen og trykker på “DOWN” knappen og liften begynder at sænke. Hvis man ikke skal helt ned men kun ned til et lavere niveau, så stopper brugeren med at trykke på ”DOWN” knappen og liftens sikkerhedslåse aktiveres automatisk.

Hvad er max arbejdshøjden på den 2-søjlede autolift JA3500?

Den 2-søjlede autolift JA3500 har en maks. løftehøjde på 190cm, så en super arbejdshøjde til alt slags arbejde!

Arbejdshøjde på autolift

Er den 2-søjlede autolift JA3500 nem at samle/montere ?

Det er klart der er lidt ting der skal monteres, men der følger en manual med til autoliften, ELLER man kan få Jema Autolifte til at montere og samle liften. Det er altid vigtigt at være omhyggelig når man samler en lift første gang, både pga. af autoliften virker bedre når den er samlet og justeret korrekt, men også for at liften er sikker at arbejde med/på. Hvis man vælger at samle den 2-søjlede autolift selv, så ankommer autoliften i et transport bur med motor og hydraulikolie (Hvis det er tilkøbt) oven på.

Pak nu liften ud, man kan med fordel pakke alle skruer og bolte ud og lægge dem så man har 100% overblik over hvad der skal samles og monteres.
Rejs søjlerne, så søjlerne står over for hinanden -> Det er op til brugeren om hovedsøjlen (Kontrolbokssøjlen) skal stå til venstre eller højre, læg nu bundpladen der skal ligge i mellem søjlerne for at angive den korrekte afstand i mellem søjlerne.
Bor hullerne til ekspansionsboltene så de passer med hullerne i bundpladen på søjlen (NB. Husk gulvtykkelsen er ekstrem vigtig da dette er hele grundlaget for liften i sidste ende kommer til at stå ordentligt og sikker)

Efterfølgende monteres Motoren inkl. pumpe, hydraulikslanger, samt kalibreringswirerne mv. som vist i manualen, det er yderst vigtigt når slangerne monteres at de er tætte og ikke efterfølgende vil give oliespild!.
Når alt er monteret og liften er efterspændt er det tid til at hælde 10L hydraulikolie på tanken ved motoren. Når 220V stikket er monteret på ledningen til stikkontakten og liften afprøves er det vigtigt liften ikke køres i top før top stoppet er justeret, da forkert justering kan forårsage at top stoppet går i stykker! Liften skal ALDRIG afprøves med bil på!

Hvor meget olie skal der fyldes på & hvilken type?

Der skal fyldes hydraulisk olie ISO32 på, og den bruger 10L.

Hydraulisk olie

Kan man ændre sænke hastigheden?

Det kan man godt, men det anbefales at den går i et jævnt tempo ned, afhængigt af vægten på bilen du har på autoliften, da for hurtig sænke hastighed kan være yderst farlig.

Nu er det bare at komme i gang med at bruge liften, men husk at passe på dig selv og sørg for sikkerheden altid overholdes!

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål end dem vi har besvaret her på siden, så lad os endelig høre fra dig. Ring til os på tlf. 48180300, eller send en e-mail til info@jemaautolifte.dk.